Over ons

Zuidhof & van As bestaat uit professionals in het domein van Werk, Zorg en Inkomen. Hieronder treft u een korte omschrijving van wie we zijn.

Mark Zuidhof

Mark heeft zijn kennis en ervaring opgedaan binnen de gemeente Almere en Planconsult. Hiermee heeft hij zowel ervaring opgedaan met GWS4all als SZWnet. Zijn sterke punten zijn een brede én diepe kennis van zowel de automatisering als de inhoudelijke processen binnen WZI. Naast ervaring met functioneel beheer heeft Mark veel ervaring opgedaan met het technisch beheer van applicaties gemeentebreed.

Hans Keijzer

Hans heeft zijn kennis en ervaring opgedaan als consultant binnen Baas & Roost Advies (nu Solviteers). Als consultant heeft hij jarenlang diverse opdrachten uitgevoerd binnen diverse gemeenten. Hans is begonnen met het uitvoeren van opdrachten op het gebied van applicatiebeheer en heeft dit uitgebouwd naar projectleider bij de implementatie van (delen) van nieuwe software binnen het domein van Werk, Inkomen en Zorg. Daar tussenin heeft hij zo’n beetje elke denkbare opdracht uitgevoerd: testcoördinatie, adviesopdrachten, processen beschrijven, managementinformatie ontwikkelen, pakket selectietrajecten (bege)leiden, verbetertrajecten uitvoeren etc. etc. Na Baas & Roost is Hans aan de slag gegaan als senior applicatie en gegevensbeheerder bij de gemeente Almere. Zijn sterke punten zijn een brede kennis van zowel de automatisering als de inhoudelijke processen binnen WZI, het bij elkaar brengen van de juiste mensen en het creatief zijn in het zoeken naar oplossingen.

Pim van As

Pim van As werkt sinds 1992 intensief in de IT sector. Daardoor is hij in de loop van de jaren met vele aspecten van automatisering in aanraking gekomen. De zwaartepunten van zijn ervaring liggen op het gebied van procesautomatisering, documentgeneratie en opslag en het ontsluiten van informatie uit databases. Daarnaast heeft hij regelmatig commerciële activiteiten ontplooid. Als techneut beschikt Pim over uitstekende vaardigheden. Hij is gedreven en gaat voor kwaliteit.