Onze klanten

Gemeente Haarlem

Binnen de gemeente Haarlem ondersteunen we het technisch beheer van de gemeente al ruim twee jaar. Recentelijk (november 2012) hebben we een risicoanalyse uitgevoerd ten aanzien van het applicatiebeheer van GWS4all. Momenteel ondersteunen we ook het functioneel applicatiebeheer van GWS4all.

Gemeente Nijmegen

Binnen de gemeente Nijmegen hebben de we implementatie van de Wet GBA ondersteund. Het verplichte gebruik van de basisregistratie personen en de conseqenties daarvan voor het werken met GWS4all, IW3, Liaan hebben we beschreven in de werkprocessen. Tevens hebben we ondersteuning geleverd bij de implementatie van een data distributiesysteem (DDS/Key2data).

Gemeente Almere

Binnen de gemeente Almere hebben we diverse opdrachten uitgevoerd. Naast ondersteuning op het gebied van functioneel beheer op GWS4all, Pisa en Q-win hebben we een koppeling gemaakt tussen GWS4all en Verseon (Document Management Systeem van Circle Software). Hierover kunt u meer lezen bij onze producten diensten.

Daarnaast hebben we – samen met RadarAdvies – de regie gevoerd over de implementatie van PKO binnen de gemeente.

Gemeente Venlo

We ondersteunen hier op alle gebieden het applicatiebeheer. Implementatie nieuwe versies, managementinformatie, gebruikersondersteuning, incidentafhandeling etc. Naast ondersteuning zijn we ook op zoek naar structurele oplossingen. Hiertoe hebben we een onderzoek uitgevoerd naar de inzet van automatisering binnen WIZ en het beheer.

Gemeente Venray

Vanwege de overgang van werkzaamheden van de gemeente Venray naar de gemeente Venlo ondersteunen we vanaf mei 2012 de gemeente. Hierbij voeren we volledig het beheer van GWS4all uit. Daarnaast zijn we betrokken bij de conversie van data en werkzaamheden van Venray naar Venlo.

Gemeente Uden

Ruim een jaar hebben we de gemeente Uden ondersteund hier op alle gebieden het applicatiebeheer. Implementatie nieuwe versies, managementinformatie, gebruikersondersteuning, incidentafhandeling etc.

Gemeente Roermond

Binnen de gemeente Roermond hebben we meer dan een jaar het applicatiebeheer voor GWS4all uitgevoerd.

Gemeente Barneveld

Binnen de gemeente Barneveld hebben we meer dan een jaar het applicatiebeheer voor GWS4all uitgevoerd. De gemeente heeft inmiddels een nieuwe applicatiebeheerder geworven en deze hebben wij grotendeels ingewerkt.

Gemeente Boxmeer

Binnen de gemeente Boxmeer hebben wij all-round ICT ondersteuning geleverd. Naast ondersteuning op systeembeheer hebben we specifieke ondersteuning geboden op een aantal vakapplicaties waaronder SZWnet.

Gemeente Sittard-Geleen

Binnen de gemeente Sittard-Geleen hebben een koppeling gemaakt tussen GWS4all en Verseon (Document Management Systeem van Circle Software). Hierover kunt u meer lezen bij onze producten diensten.

Gemeente Echt-Susteren

Voor de gemeente Echt-Susteren hebben wij een koppeling gerealiseerd tussen GWS4all en Verseon en BWT4all en Verseon.

Gemeente Bernheze

Voor de gemeente Bernheze hebben wij een inleesmodule voor de Wmo in SZWnet ontwikkeld. Daarnaast ondersteunden we het applicatiebeheer van SZWnet.

Gemeente Vlaardingen

Binnen de gemeente Vlaardingen hebben we een vijftal koppelvlakken tussen GWS4all en Verseon gerealiseerd.

Gemeente Rhenen

Geheel 2009 ondersteunden wij de gemeente Rhenen bij het applicatiebeheer van GWS4all.

Sociale Dienst BBS

Binnen de Sociale Dienst Baarn Bunschoten en Soest hebben we een verbeterslag doorgevoerd in het gebruik van documenten via SmartDocuments. Daarnaast ondersteunen we bij het implementeren van Schuldhulpverlening binnen GWS4all en zijn we betrokken bij het digitaliseren van de Clientendossiers.